Resultaten voor duo massage limburg

duo massage limburg
zwangerschapsmassage limburg.
Voor prijzen van een zwangerschapsmassage bij massagepraktijk Aravinda. Deze massage is niet mogelijk als duo massage. Klik hier om je zwangerschapsmassage te reserveren. Deze massage wordt gegeven door: Klik op de foto om rechtstreeks een Therapeutische massage te boeken bij je massagetherapeut naar voorkeur. Dè Schoonheidssalon Limburg Xandra's' in Maasmechelen.
Home: Dn Thai Massage.
Hoofd nek schoudermassage. Welkom bij D'n' Thai Massage. De Traditionele Thaise massage is een van de oudste vormen van geneeskunde. Rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten, chronische vermoeidheid, stress en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.
DUO massage Body Time Meuwen limburg.
Het kenmerk van duo massages is dat u tegelijk gemasseerd wordt door twee massagetherapeuten in één ruimte. Omdat er voor duo massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken. Ook leuk om cadeau te geven!
Massage van Sanne Lekker Laeve.
Duo relax arrangement. Dit is een arrangement voor 2 personen. Je ontvangt om de beurt een massage van 25 minuten. Tijdens het wachten krijg je een heerlijke kop koffie of thee aangeboden en daarnaast een etagère met van allerlei lekkers.
Massage Carpe Diem Weert, Limburg. centrum voor stress en ontspanningscoaching en relatie.
gewoon heerlijk wil genieten. Nog tientallen goede redenen op te noemen waarom je deze massage aan jezelf of aan iemand die je dierbaar is cadeau zou moeten doen. DOE JEZELF OF EEN ANDER EEN MASSAGE CADEAU! De massage wordt in Weert Limburg gegeven.
Your Body Care.
Natural Massage Massage Praktijk Brunssum Zuid Limburg.
Dit is een gecombineerde massage. Zowel een Sattvische zachte als een Rajasieke snelle massage. Gemasseerd worden de reflexzones, acupressuur punten en de meridianen in de voeten en onderbenen. Deze massage kan zowel over de kleding heen, als met olie op de huid gegeven worden.
Duo massage in limburg.
Vul de veiligheidscode in. Alle velden zijn verplicht. Online geld lenen. Duo massage in limburg. SAMEN MET JE PARTNER, VRIENDIN OF MOEDER IN EEN RUIMTE Een heerlijke massage wie wil dat nou niet? Een heerlijke massage werkt niet alleen ontspannend, Maar is ook nog eens heel gezond.
Massagesalons in Sittard-Geleen, Limburg: Boek direct online! Treatwell.
Alles over beauty treatments. Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Massages met korting. Treatment guide: massage. Get your brazilian. De waxing guide. Last minute korting. Alles over body treats. Bank holiday getaways. Filter en locatie. Massagesalons in Sittard-Geleen, Limburg.

Contacteer ons