Zoeken naar wellness en beauty de woudfennen

wellness en beauty de woudfennen
Wellness Beauty Sauna De Woudfennen Joure Nederland. Informatie Reviews Wellness Beauty Sauna De Woudfennen Zoover.
Personeel was niet vriendelijk en niet ruim aanwezig. Gereisd met partner in december 2015, uit Nederland. Reageer op deze reviews Reageer. Wellness Beauty Sauna De Woudfennen scoort een 63, uit 10, op basis van 20 reviews. Acties voor Wellness Beauty Sauna De Woudfennen.
Locatie detail Wellness Beauty De Woudfennen GiftForYou.
In het Friese Joure kun je optimaal genieten van de talloze sauna en badfaciliteiten van Wellness Beauty De Woudfennen, onderdeel van Select Wellness Group. Het complex beschikt over diverse Finse binnen en buitensauna's, een Romeinse thermen met stoombad, kruidentempel, whirlpool, infrarood sauna, blokhutsauna, binnen en buitenzwembad en diverse afkoelmogelijkheden.
Wellness Beauty De Woudfennen Joure, Nederland Beoordelingen.
Wellness Beauty De Woudfennen Beoordelingen, Joure. Wat te doen in Joure. Wellness Beauty De Woudfennen. Wellness Beauty De Woudfennen. 2 van 6 dingen om te doen in Joure. Spa's' Spa en wellness. Woudfennen 10, 8503 BA Joure, Nederland. 31 513 415 200.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Wellness Beauty Sauna De Woudfennen, een heerlijk dagje weg.
Kenmerken van Wellness Beauty Sauna De Woudfennen. Gezin met kinderen 0-6, Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Wellness, Recreatiegebieden. Wellness Beauty Sauna De Woudfennen Gezin met kinderen 0-6 Gezin met kinderen 7 14 Senioren Groep volwassenen Familie jong en oud Wellness Recreatiegebieden.
Visit Wellness Beauty de Woudfennen on your trip to Joure.
Wellness Beauty de Woudfennen Reviews. Rate this attraction. TripAdvisor Traveler Rating. By dejong1993 On July 18, 2017. Wil je jezelf eens helemaal laten verwennen, dan heeft deze sauna alles wat je wenst bij een wellness. Do you want to get yourself a pampered, then this sauna has everything you want in a spa. By Helena B On May 30, 2017. Vriendelijk personeel en als je er een weekend van wilt maken dan kun je er ook overnachten.
Wellness Beauty de Woudfennen on Vimeo.
Wellness Beauty de Woudfennen. 2 years ago. Zoek je naar rust en ontspanning in de provincie Friesland in Nederland? De geschikte plek om helemaal tot rust te komen is De Woudfennen in Joure. Hier kun je optimaal ontspannen en genieten.
Sauna en Wellness Friesland Sauna de Woudfennen.
Sauna en Wellness Friesland. ooglift zonder operatie. Annie en Dirk de Jong. lees meer recensies. Mededeling: De panorama sauna is wel in gebruik, maar zal i.v.m. reparatie tot nader order niet de lucht in gaan. openingstijden Vandaag: 1030: 2330: uur.

Contacteer ons