Op zoek naar duo massage leeuwarden?

duo massage leeuwarden
Over ons. Massagepraktijk Nowak in Leeuwarden. Ontspannende massages. Nowak Wellness Totaal Leeuwarden.
maar we zijn stipt als u gebonden bent aan een strak schema. Op deze manier ervaart u een oase van rust. Wees daarom welkom in onze sfeervolle praktijk! Janek en Anneke Nowak. Vijversburg 1 Camminghaburen. 8926 LV Leeuwarden. Nowak Wellness Totaal.
Massagepraktijk Nowak Leeuwarden. Relaxerende massages voor lichaam amp; geest. Nowak Wellness Totaal Leeuwarden.
Na telefonisch contact kunnen wij dat in orde maken al naar gelang uw wensen. Dit betekent dat er 2 personen tegelijkertijd een massage krijgen. Gezellig om samen te doen en ideaal voor echtparen, vrienden, vriendinnen, collegas, studenten, etc. En het is nog voordeliger ook! Wij beschikken over 2 massagetafels, ieder persoon heeft zijn EIGEN masseur dus. voor de duidelijkheid: de behandeling duurt per persoon 70 minuten, maar de totaalprijs is 85. ZEER POPULAIR is om als DUO de 90 minuten versie te boeken. Dit is een combi van 60 min ontspanningsmassage op de buik liggend met 30 min Indiase hoofdmassage liggend op de rug. De kers op de taart hoor! Én voordelig: 110 euro. Kijk ook op de pagina: Indiase hoofdmassage. 8926 LV Leeuwarden.
Duo-massage.
Samen ontspannen geeft een gezellige en gemoedelijke sfeer. Het genieten van de massage gebeurt veel intenser omdat beiden op hetzelfde moment massage ervaren wat de gezamenlijke band versterkt. Het is een fantastische manier om samen een speciale avond te beleven.
Schoonheidssalon Natalja Sambrink Leeuwarden.
Een goede ontspanningsmassage werkt vitaliserend voor je geestelijk en lichamelijk welzijn. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Ook als DUO behandeling mogelijk! 60 minuten: 45., 90 minuten: 65., Een intensieve massage voor vastzittende spieren.
Goedkope massage in Leeuwarden: Nu tot 70% sparen op massages in Leeuwarden GROUPON.nl.
Bovendien kunt u nu flink besparen op een massage in Leeuwarden als u de kortingsbonnen van Groupon bestelt! In Leeuwarden een massage krijgen is nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest. Geniet van een dagje wellness met een heerlijke massage in Leeuwarden.
Sauna en Wellness Friesland Sauna de Woudfennen.
Sauna en Wellness Friesland. ooglift zonder operatie. Annie en Dirk de Jong. lees meer recensies. Mededeling: De panorama sauna is wel in gebruik, maar zal i.v.m. reparatie tot nader order niet de lucht in gaan. openingstijden Vandaag: 1030: 2330: uur.
Leeuwerikhoeve Welkom bij Wellness Resort LeeuwerikHoeve.
Thermen Beauty Sauna LeeuwerikHoeve, centraal gelegen in het Friese plaatsje Burgum tussen Leeuwarden en Drachten, is dé plaats waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en je het gevoel hebt thuis te komen. Bij ons krijg je de gelegenheid om je van alle stress te ontdoen en te ontspannen. Heerlijk er een dagje tussenuit. Blog van LeeuwerikHoeve. Waarom is de sauna goed voor je? Hoe Doe Je Dat? Bij ons vind je een verscheidenheid aan sauna's' en faciliteiten, voor een heerlijke dag complete ontspanning. Lies Fenna Lameijer via Facebook. Wat" een heerlijke plek. Je wordt er heerlijk verwend en vanmiddag de klankschalen en opgietingen, alles beleeft." Lees meer Meer reacties. Stijntje Douma via Facebook. Ut" wie een fijne middje. Lees meer Meer reacties. Henk van Vliet via Facebook. Was" een heerlijk dagje sauna met een fijne massage.
Duo Thaise Massage.
Duo Thaise Massage. Duo Thaise Massage. Voor diegene die heerlijk willen ontspannen met z'n' tweeën, zijn de duo massages ten zeerste aan te raden. Gezellig met uw partner of met een vriend of vriendin even helemaal wegdromen en de drukte van alledag vergeten. Duo Aroma Olie Massage.
DUO-massage praktijk Devadama Leeuwarden.
Beleef deze unieke duo massage waarbij, je samen met iemand je partner, familielid, vriend/vriendin op hetzelfde moment gemasseerd wordt. In onze sfeervolle ruimte wordt ieder door een eigen massagetherapeut gemasseerd. Het speciale aan deze DUO-massage is, dat je allebei dezelfde massage kunt ondergaan maar het is ook mogelijk om ieder een eigen massage te kiezen. Om het nog leuker te maken, kan er gekozen worden om voor elkaar een massage uit te kiezen zodat je elkaar kunt verrassen. Uit alle massages die worden aangeboden in onze massagepraktijk kan een keuze gemaakt worden. De DUO-massage is een veel gevraagde massage omdat je tegelijkertijd kunt ontspannen. Het is mogelijk om de massage uit te breiden met de Garra Rufa Voetspa onder genot van een vers sapje of kruidenthee, waarna je voeten weer zacht en soepel zullen aanvoelen. Cadeautip: De DUO-massage is ook bijzonder geschikt om cadeau te doen. Bijvoorbeeld voor een huwelijk, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. 2007 praktijk Devadama Leeuwarden sitemap links. Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage.

Contacteer ons