Resultaten voor wellness duo massage

wellness duo massage
Spa Beauty Zwembad Scheveningen Den Haag Amrâth Kurhaus.
Om het wellness gevoel compleet te maken, kijkt u vanaf het zwembad uit over het strand en de zee. Manicure pedicure salon. Hotelgasten mogen vrij gebruikmaken van alle faciliteiten. Wanneer u niet in het hotel verblijft zijn de faciliteiten vrij toegankelijk in combinatie met een massage of een andere behandeling.
Sjaba Wellness Massage, gezichtsbehandelingen, manicure pedicure verzorging in Helmond.
Daarna wordt u nog heerlijk verwent met een ontspannende gezichtsmassage. Na de behandelingen zult u zich heerlijk relaxed voelen. Duo Massage / Behandelingen. Onlangs is Sjaba wellness verhuisd naar de nieuwe locatie in Mierlo-hout en kunnen wij 2 behandelingen gelijktijdig aanbieden in dezelfde ruimte.
Duo Massage Wellness Rijswijk.
Wellness Rijswijk geldt als een van de meest prettig aangeklede massagesalons in de regio Den Haag. We hebben twee kamers voor duo massage. Lichaam, voeten, vier handen? U kunt voor uw duo massage kiezen uit een lichaamsmassage of een voetenmassage.
Wellness Centre De Thermen.
Wat wij doen. Wellness Centre de Thermen biedt verschillende behandelingen aan, zo kunt u kiezen uit een groot aanbod van massages, gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures. Wij beschikken ook over onze eigen hammam wat u solo kunt boeken en in duo vorm, in combinatie met Ghassoul is ook mogelijk.
Massages, kies uw favoriet vanaf 30, Thermae 2000.
Onze massages lopen uiteen van een bamboe massage tot een klassieke wellness massage. Onze specialisten maken gebruik van Oosterse en Westerse technieken, om het ultieme gevoel van ontspanning te creëren. Elke massage heeft daarnaast verschillende effecten, maar bij elke massage zult u zich herboren en energieker dan ervoor voelen.
Duo-massage in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Let op: op dinsdag zijn alleen vrouwen welkom. DUO pamper yourself. 1 u 15 min. DUO back me up. DUO spa signature massage. Toon alle services. Boeken is makkelijk op onze app. Get in touch. Beauty Wellness Wiki. Registreer je salon.
Duo Thermen Bussloo.
Yoga Wellness weekend. Chi Neng Qigong. Loop je levenspad. 5 of meer. U bent hier: Home Arrangementen Sauna-arrangementen Duo arrangement. Sauna dagentree van 9.00 23.30 uur. Biologische koffie of thee en gebak. Uitgebreid lunchbuffet met live cooking OF 3-gangen dinerbuffet met live cooking meerprijs 10.,
Wellness Beauty De Parel Puur genieten!
Met een heerlijke rug scrub, inzeping een ontspannende massage voelt u zich na. De paarse lavendelplant staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen. Tijdens dit arrangement kunt u genieten van een speciale behandeling. Bekijk alle arrangementen. 4357 BT, Domburg. Telefoon: 310118 588 276. Over de parel. Dagelijks: 11.00 16.00 uur. Dagelijks: 10.00 22.00 uur. Wellness Beauty De Parel 2017 Algemene Voorwaarden Disclaimer Privacy Sitemap.
DuoFun, DuoRelaxtime, DuoMooi! NLG de Bronsbergen.
Samen met je partner, moeder, vriendin ontspannen en genieten was nog nooit zo gezellig! Wat reacties van de klanten die een duo behandeling bij ons hebben gehad.: Omdat we ver van elkaar wonen proberen we minimaal eens in de twee maanden een dagje uit in te plannen. Wellness Center Bronsbergen ligt ongeveer in het midden en is daarnaast ook een aangename sauna om een dag te ontspannen. Eigenlijk nemen we ook altijd een behandeling samen. Tijdens een gezichtsbehandeling komt het nog vaak voor dat we ondertussen ook lekker aan het kletsen zijn. Dubbel op genieten dus! Daisy, samen met zus. Mijn moeder en ik kunnen beide erg genieten van een massage en het leek ons erg leuk om die samen te nemen.

Contacteer ons