Op zoek naar duo massage delft?

duo massage delft
De 10 beste wellness centra en spa's' in Zuid-Holland.
Bodyways Massage Therapy Den Haag. 26 van 85 Spa en wellness in Zuid-Holland. Soap Treatment Store Den Haag. 27 van 85 Spa en wellness in Zuid-Holland. Nam Tok Den Haag. 28 van 85 Spa en wellness in Zuid-Holland. Banyan Yoga Delft.
Home Massage, Delft, Lilaea, spieren, klachten, massagepraktijk, ontspanning.
De praktijk in Delft is opgericht door Ina Lindeman. Zij is fysiotherapeute en heeft op een gegeven moment de stap gemaakt om massagetherapeute te worden. In de loop der jaren heeft zij diverse opleidingen massage gevolgd. Daarnaast werkte zij in een aantal gerenommeerde saunacentra en in een massagepraktijk in Den Haag.
Duo-massage in Nederland: Boek direct online! Pagina 2 Treatwell.
The staff at Amrâth Kurhaus Spa work hard to make your visit a relaxing and unforgettable one. You have free access to the sauna and swimming pool when you book one of the beauty treatments. DUO Amrath Cosmetics Release massage back, neck and shoulders. DUO Amrath Cosmetics Visual Sense facial relax massage.
Home.
Welkom op de website van Tres Beauty Health en Wellness centrum. We zijn gevestigd in Delft. Op deze website kunt u eenvoudig al onze behandelingen en producten bekijken. U kunt eenvoudig zelf een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
6 januari 2018 2012: Veghel. Ayurvedische massage, Lomi lomi nui massage. De Ayurvedische massage Bij deze massage uit india wordt u eerst zacht gemasseerd waarna met veel lange strijkingen en warme sesamolie de span. 6 januari 2018 2008: Veghel. Massage voor Haar.
QoQo Massage Delft.
Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt. 2018 Copyright QoQo Massage.
More Than Fitness Personal Training, Fysiotherapie, Massage Delft.
Goedkope massage in Delft: Aanbiedingen tot 70% op massages in Delft GROUPON.nl.
En met de kortingsbonnen voor een massage in Delft, kun je nu met extra voordeel genieten van een massage. De kortingsbonnen voor een in Delft te krijgen massage zijn overigens ook leuk om te schenken aan iemand. Wie wil er niet de weldadige werking van een ontspannen massage in Delft ervaren?
Dat was een prettige eerste ervaring en 4 andere blije klanten van QoQo Massage indebuurt Delft.
Wij zijn zowel in Delft als Rotterdam fan geworden! We hadden een relax duo massage geboekt en daarbij gaf ik aan dat ik wat nek/schouder klachten had. Daar is gelukkig extra aandacht aan besteed! Simon is een topper: mijn nek en schouders voelen een stuk soepeler aan.

Contacteer ons