Zoeken naar duo massage aan huis

duo massage aan huis
Duomassage De Witte Fenix.
Dit doe je liever in eigen setting waarna je de avond in alle gezelligheid en sfeer wil voortzetten? Wij bieden je een duomassage aan huis aan, waar we alles vooraf bespreken zodat de avond vlot zal verlopen. Contacteer ons hier.
Lichaamsmassage aan huis Mobielemassages Massage op uw locatie Exclusive Wellness.
Ons aanbod A Z. Home Massage België Lichaamsmassage aan huis Mobielemassages Massage op uw locatie. Lichaamsmassage aan huis Mobielemassages Massage op uw locatie. Meer info op de website Maak een reservatie Toon alle foto's.' Mobielemassages Massage op locatie, massage aan huis.
Duo massage aan huis of op locatie.
De duo massage minimaal 60 minuten per persoon is te reserveren voor.: Rug/nek/schouder massage i.c.m. De duo massage is alleen te reserveren als een massage aan huis. Terug naar alle massages. Deze massage is alleen mogelijk aan huis. 2 masseurs Tegelijkertijd massage.
Maak je keuze! mobielemassages massage aan huis.
acties Antwerpen bedrijfsmassage Brabant Brugge Brussel cadeau cadeaubon drukpunten duomassage event genegenheid gent Hasselt hoofdmassage Kerstmis korting kortingen Leuven Limburg massage massage aan huis massage helpt bij stress massage in bedrijf massage op locatie massageparty massages aan huis mobielemassages moederdag Nieuwjaar Oost-Vlaanderen rugmassage rugpijn secretaressedag stress studenten technieken Valentijn Vlaams Brabant Vlaanderen voordeelactie voordeelacties wellness West-Vlaanderen zelfmassage armen 2.
Relax and Go.
Duo van relax en hot stone massage. vier handen massage. manuele anti-cellulite therapie. Massage @ home. Met een massage @ home komt Relax Go naar jou toe en dat biedt niets anders dan voordelen. Dit is ideaal voor mensen die veel liever een massage willen in hun eigen veilige omgeving. Wil je iemand verrassen voor een speciale gelegenheid of een origineel cadeau geven. Gemakkelijker kunt u het niet hebben: geen tijdsverlies, geen verplaatsingen naar onze praktijkruimte. Beleef een unieke ervaring in alle rust en vrijheid alleen of met partner of vrienden. Maak er uw eigen moment van. Combineer het met aromatherapie, uw favoriete muziek, kaarsen Neem vooraf een lekkere ontspannende douche/bad. Of heb je een eigen sauna of infraroodcabine, jacuzzi, een ideale combinatie, ook na de massage. Dus niet twijfelen, gewoon doen! Je zult zien dat dit pure verwennerij is. Je kan na de massage ontspannen thuis nagenieten. Bij Relax Go kunt u een massage op verplaatsing boeken in de regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Heeft u nog vragen over de verschillende massages aan huis of de kilometervergoeding?
Massage Aan Huis Boek Uw Masseur Aan Huis.
Een gecertificeerd masseur zal bij je huis hotel of werk langskomen met al de nodige massage uitrustingen. Geniet van uw massage vanuit het comfort van uw huis. Hoe gaat het in zijn werk? Een gecertificeerd masseur zal bij aankomst de massagetafel opstellen. Tijdens het opstellen van het materiaal volgt een kort gesprek. Als alles dan klaar staat, kan de masseur even uit de kamer gaan zodat je je kan uitkleden en in uw onderbroek op de massagetafel kan liggen en je bedekken met de handdoeken. Dan kan de massage beginnen! Tijdens de massage kan je de masseur altijd laten weten of je op een bepaalde plek rustiger of iets harder gemasseerd wilt worden. Laat je vervolgens helemaal ontspannen door de rustgevende muziek, maak je hoofd leeg en geniet! Na de massage kan je je terug aankleden en nagenieten. Ondertussen ruimt de masseur al het materiaal op. Tijdens de massage moet je je onderbroek aanhouden. Je BH aanhouden mag ook, enkel wanneer we aan de rug beginnen word het eventjes losgemaakt.
Massage aan huis.
Massages aan huis. U zorgt voor een warme en rustige omgeving. Kort voordat ik wij indien u voor een duo massage kiest aankomen neem u zelf even een warme douche. Verder hebben wij enkel handdoeken van u nodig en een stopcontact.
Massagehuis Time Out.
Voor diegene die heerlijk willen ontspannen met zn tweeën, is een duo massage ten zeerste aan te raden. Stoelmassage is een ontspannende en revitaliserende massage waarbij het hoofd, de nek, de schouders, de armen en ook de handen gemasseerd worden.
Duo massage Mutua Fides.
Voor de jarige. Duo massage aan huis. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugdoende massage in het comfort van je eigen woning. Voorzie een sfeervolle, rustige ruimte voor twee massgetafels en verwarm de ruimte tot een voor jou aangename temperatuur.

Contacteer ons