Zoeken naar duo massage aan huis

duo massage aan huis
Massage Studio Hillegom Rotterdam.
De massage kan ook aan huis gegeven worden. Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt.
Duo massage aan huis of op locatie.
De duo massage minimaal 60 minuten per persoon is te reserveren voor.: Rug/nek/schouder massage i.c.m. De duo massage is alleen te reserveren als een massage aan huis. Terug naar alle massages. Deze massage is alleen mogelijk aan huis. 1 masseur Na elkaar massage.
Touch Balance: duo massage.
HotStone Massage niet aan huis. Tactiel Stimulering zeer ontspannende methode voor het gehele lichaam. DUO MASSAGE NU OOK AAN HUIS! U hoeft enkel te zorgen voor 3 grote badlakens per persoon en een verwarmde ruimte waarin twee massagetafels kunnen staan.
Massage aan huis in Kampen massage-info.nl.
Vind masseurs in jouw regio. Kaart weergeven Massage aan huis in Kampen. Massage Therapeut Jim van Eeckhoven Kampen. Gespecialiseerd in Dorn en Triggerpoint Therapie. Een herkenbaar verhaal? U kent het vast wel; u bent altijd druk, werkt hard, zit of staat vaak in dezelfde houding en na verloop van tijd merkt u dat een bepaalde spier. Your Moment Kampen. Tijd voor jezelf. Tijd voor herstel en nieuwe energie. Duo massage is mogelijk.
Massage-Bollenstreek.nl PUUR GENIETEN.
Daarom komen wij graag bij je aan huis voor een heerlijke ontspanningsmassage! Boek een massage bij je thuis voor jezelf of samen met je vriendin voor een duo massage. Wij komen dan met zn twee├źn langs en zodat jullie samen kunnen ontspannen.
Massage aan huis/op locatie Massagepraktijk Ooyevaar.
Hoe zit het met de betaling? Elke massage aan huis of op locatie dient vooraf betaald te worden via een factuur die je krijgt toegestuurd. De minimale massagetijd voor een enkele massage aan huis of op locatie is 60 minuten.
AZURA: Uw spraytanningdienst aan huis!
Tachyon Chakra Balancing. Hot stone massage. Thaise voet-en onderbeenmassage. Hoofd-nek-schouder en rugmassage. Massage aan huis. Wat is Spray Tanning. Voordelen Spray Tanning. Voor en nabehandeling. Spray Tanning Party. maandag t.e.m zaterdag. van 1000: 2200: uur. Tachyon Chakra Balancing. Hot stone massage.
Ontspan! In je eigen huis! Massage aan huis! Heeze, Leende, Sterksel, Eindhoven, Best, Valkenswaard, Geldrop, Leenderstrijp, Waalre, Aalst, Moorsel, Someren, Lierop, Asten, Ommel, Soerendonk, Mierlo,
Klik hier om het formulier voor een afspraak aanvraag te openen. Hopelijk tot snel! Wat is jouw favoriete massage? Bamboemassage Deep Tissue massage Duo massage Hotstone massage Ontspanningsmassage Rugklachten massage Rug-Nek-Schouders-Armen massage Stoelmassage Zwangerschapsmassage. Massage aan huis! Gemeente Heeze-Leende, Eindhoven en omgeving.
massage aan huis.
MASSAGE AAN HUIS. Het is mogelijk dat wij bij u thuis langskomen voor een massage. Voorwaarde voor een thuismassage is dat de masseur minimaal voor 1 uur wordt geboekt. Wij bieden diverse soorten massages aan huis aan, denkt u hierbij aan.;

Contacteer ons