Resultaten voor duo hotstone massage

duo hotstone massage
Ontspan! In je eigen huis! Massage aan huis! Heeze, Leende, Sterksel, Eindhoven, Best, Valkenswaard, Geldrop, Leenderstrijp, Waalre, Aalst, Moorsel, Someren, Lierop, Asten, Ommel, Soerendonk, Mierlo,
Dit zijn koude marmeren stenen. De koude stenen werken voornamelijk aan het verminderen van ontstekingen en het tegengaan van zwellingen. Wat is jouw favoriete massage? Bamboemassage Deep Tissue massage Duo massage Hotstone massage Ontspanningsmassage Rugklachten massage Rug-Nek-Schouders-Armen massage Stoelmassage Zwangerschapsmassage.
Your Body Care.
De combinatie van een oosterse rug-nek-schouder massage met een hotstone massage is ideaal voor het oplossen van spierklachten. De spieren zullen eerst soepel gemaakt worden en de warmte van de hete stenen zorgt er vervolgens voor dat de spieren nog losser worden en er een heerlijke ontspanning gerealiseerd wordt. Totale duur: 60 minuten. Ook s avonds en in het weekend geldig. Ook als duo behandeling mogelijk.
Hotstone massage Wellness Center de Bronsbergen.
Een hotstone massage is ook als duo behandeling te reserveren en wordt gegeven in de speciaal ingerichte duo ruimte. Daarnaast is het mogelijk de behandeling te reserveren in combinatie met een sauna bezoek of zonder sauna bezoek door ons only beauty concept.
Massages haarlem Sauna van Egmond.
Volledige lichaamsmassage 55 min. Voorafgaand aan de massage kunt u aangeven of uw voorkeur naar een sport of ontspanningsmassage uitgaat. 5500, Reserveren Meer informatie. DUO Massage 55 min. Beleef een volledige lichaamsmassage met zijn tweeën in dezelfde ruimte op hetzelfde tijdstip.
Relax in de wellness goed voor lichaam en geest Preston Palace.
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0546 542121 of via info@prestonpalace.nl. Duo Wellness arrangement. Ideaal voor een vriendinnendag, moeder-dochterdag of een welverdiende relaxdag met uw partner. Tijdens het Duo Wellnessarrangement geniet u samen van een ontspanningsmassage of hotstone massage van 30 minuten.
HOTSTONE MASSAGE Massages en Zee.
Deze stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug. Deze vorm van massage, pas ik toe in een stevige ontspanningsmassage. Extra kosten 5., Zie hier mijn verschillende massages.: Lomi Lomi Massage.
Massage voor twee personen Bekijk onze Duo Massages Ontspan Me.
Reserveer een duo massage Massage voor twee personen. Massage voor twee personen. Genieten van je massage zoals je bij ons gewend bent maar nu met zijn tweeën. Je bent samen met je partner, vriendin, moeder, buurvrouw of collega een uur lang in dezelfde ruimte.
Touch Balance: duo massage.
HotStone Massage niet aan huis. Tactiel Stimulering zeer ontspannende methode voor het gehele lichaam. DUO MASSAGE NU OOK AAN HUIS! U hoeft enkel te zorgen voor 3 grote badlakens per persoon en een verwarmde ruimte waarin twee massagetafels kunnen staan.
Massage Haarlem, bij Beauty Lounge. Ook duo massage.
De ruimtes zijn ook speciaal ingericht voor Duo massages. Dit houdt in dat je gezellig met zn 2 en een behandeling krijgt in één ruimte. Deze behandeling wordt dan ook door twee schoonheidsspecialistes gegeven. Wat voor massage is er voor mij? Hieronder een uitleg van de, bij ons, meest gekozen massages. Hotstone Massage: De warmte van de hotstones dringt diep door in het lichaam.

Contacteer ons