Zoeken naar massage duo

massage duo
Touch Balance: duo massage.
Trakteer u beiden dan op een aandachtsvolle, aangename massage in een uitnodigende warme omgeving. Duo massage is ook een uitstekend cadeau voor bijvoorbeeld een bruidspaar, een koppel dat net vader en moeder is geworden, vrienden die veel voor u gedaan hebben Natuurlijk kunt u ook elkaar een duo massage cadeau geven voor Valentijnsdag of Kerstmis.
Duo Massage Hilversum massage voor koppels 06-52084144Centrum Eén Al gezondheidscentrum Hilversum.
De duo massage. Tijdens de duo massage, ontvangen jullie allebei een massage op hetzelfde moment, in dezelfde kamer van twee verschillende masseurs. De duo massage biedt veel van dezelfde voordelen als andere vormen van massage, maar met enkele toegevoegde bonussen.
Duo-massage in Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
The staff at Amrâth Kurhaus Spa work hard to make your visit a relaxing and unforgettable one. You have free access to the sauna and swimming pool when you book one of the beauty treatments. DUO Amrath Cosmetics Release massage back, neck and shoulders. DUO Amrath Cosmetics 60 minutes fusion.
Duo massage Yogalessen, yoga-retreats, en wellness.
Duo massage is een massage waarbij twee mensen in één ruimte gemasseerd worden. Samen en gelijktijdig met bijvoorbeeld je partner, of moeder dochter, maar ook gezellig met vriendinnen. U kunt kiezen uit verschillende massages die u helpen om uw lichaam en geest te laten ontspannen.
Massage voor twee personen Bekijk onze Duo Massages Ontspan Me.
Reserveer een duo massage Massage voor twee personen. Massage voor twee personen. Genieten van je massage zoals je bij ons gewend bent maar nu met zijn tweeën. Je bent samen met je partner, vriendin, moeder, buurvrouw of collega een uur lang in dezelfde ruimte.
Duo Massage Wellness Rijswijk.
Wat is een Duo Massage? Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer met twee massagetafels. U geniet niet alleen, maar uw partner geniet gelijktijdig. Een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zon zalige duo massage.
Duo massage Sooss.nl.
Zo ontvangen jullie de massage tegelijkertijd, maar wél in alle rust zonder dat je prikkels van de ander ervaart. Dus trommel die partner, vriendin, familie of date op en kom samen ontspannen! Jullie kunnen kiezen uit de onderstaande massages.: Massage op maat. Hete olie massage.
DUO Massage 55 min Sauna van Egmond.
Deze kadobon is uitsluitend in te leveren bij Sauna van Egmond en is 5 jaar geldig. Bekijk in onze winkel. Kadobon DUO Massage. De DUO Massage is een massage om met zijn tweeën een volledige lichaamsmassage te ondergaan in dezelfde ruimte en op hetzelfde tijdstip.
Duo Behandelingen Beauty Massages Aveda Lifestyle Salon Almere.
Een duo schoonheidsbehandeling, massage of een combinatie hiervan, ook mogelijk met pedicure of manicure, wordt tegen gereduceerd tarief aangeboden. U krijgt beide 10% korting t.o.v van onze bestaande behandelingen. Duo behandelingen kunt u uitsluitend telefonisch reserveren. De minimale behandeltijd is 60 minuten.

Contacteer ons