Zoeken naar duo massage haarlem

duo massage haarlem
Faciliteiten Landgoed Duin Kruidberg.
Een uur sportmassage verbetering sportprestaties, ontspanningsmassage fysieke en mentale ontspanning, stoelmassage energieopwekkende massage of triggerpoint behandeling ter verlichting van pijn heeft u al voor 65. Duo massage: 2 massages van 60 minuten worden tegelijkertijd op een massagetafel gegeven van 13000, voor 11500.,
Massages haarlem Sauna van Egmond.
Bij de DUO massage kunt u kiezen uit sport of ontspanningsmassage. Voor zwangeren is er de speciale zwangerschapsmassage op een heuse prenatal massagebank. Dit is een massage bank met uitsparingen voor de buik en borsten voor optimaal comfort. Zwangerscahpsmassage is mogelijk vanaf maand 4 van de zwangerschap. Onze massagestudio is al meer dan 40 jaar een begrip voor massage in Haarlem.
Spa Manda Haarlem.
Paweena Soh Heng Founder. Welkom bij Spa Manda een unieke en centrale plek in hartje Haarlem in een van de leukste winkelstraten van Haarlem: De Zijlstraat. Wij hebben bewust gekozen voor een central gelegen locatie, omdat we graag iedereen kennis willen laten maken met onze fijne behandelingen. Spa Manda is een Thai Spa concept. Hierbij worden oosterse en westerse technieken gecombineerd om u een unieke behandeling aan te kunnen bieden. Het woord Manda betekent moeder in de Thaise taal. er is bewust gekozen voor deze naam omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten zich thuis voelen. Wij verwelkomen u in ons salon met de warmte, en persoonlijke aandacht die u thuis gewend bent. In comfortabele, lichte en sfeervolle behandelkamers bieden wij unieke massages en schoonheidsbehandelingen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, hygiëne en oog voor de mens als geheel kenmerken onze behandelingen. Spa Manda biedt diverse oosterse en westerse massagetechnieken. Door elementen uit beide stromingen met elkaar te combineren, ontstaan nieuwe en unieke behandelmethoden. Laat u verrassen door de enorme gastvrijheid, persoonlijke aandacht en vriendelijke benadering die in het verre oosten zo gewoon is. Ancient Nuad Thai Massage.
Duo-massage in Nederland: Boek direct online! Treatwell.
In haar professionele praktijk op de Waddenstraat in Haarlem geeft zij persoonlijke professionele massages gericht op ontspanning en het verminderen/verwijderen van pijnklachten. Denk aan een ontspanningsmassage, ayurvedische massage of triggerpoint massage. Geen enkele massage is hetzelfde, ze worden volledig aan jouw behoeften aangepast.
DUO Massage 55 min Sauna van Egmond.
De DUO Massage is een massage om met zijn tweeën een volledige lichaamsmassage te ondergaan in dezelfde ruimte en op hetzelfde tijdstip. Bekijk in onze winkel. Cinq Mondes Phyto-Aromatic Candle Bengalore's' Ritual. Cinq Mondes Phyto-Aromatic Candle Bengalore's' Ritual is een weldoende kaars, geparfumeerd met etherische oliën om de spa-ervaring bij u thuis te na te bootsen. Bekijk in onze winkel. Cinq Mondes Phyto-Aromatic Candle Atlas Ritual. Cinq Mondes Phyto-Aromatic Candle Atlas Ritual is een weldoende kaars, geparfumeerd met etherische oliën om de spa-ervaring bij u thuis te na te bootsen. Bekijk in onze winkel. Meld je nu gratis aan Voor onze nieuwsbrief. Kom in aanmerking voor speciale aanbiedingen en extra korting. Ontvang het laatste nieuws. En nog veel meer. 023 525 24 25 Vandaag geopend van 1000: 2300.: Nog meer in Haarlem.
Royal Secret Facial Haarlem.
Wax Service threading bar. Definitief ontharen Haarlem. Hair Service Hair Cut. Business 2 Business. Royal Secret Facial. Royal Secret Facial Care. Alle behandelingen worden afgestemd met verschillende unieke massagetechnieken Zweedse massage, bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuurpunten, hoofdhuid/oormassage, energy balancing, hand/arm massage, deep tissue massage, chakra balancing massage, holistische massage en hotstone massage.
Artiscent Wellness De Oosterse en Thaise Beauty Spa Wellness en Massage Salon van Alkmaar Het adres in Alkmaar vooral uw Oosterse en Thaise Beauty Spa Wellness Massage Manicure Pedicure Behandelingen.
Duo Sportmassage / Drukpuntmassage in Alkmaar. Thai Massage Spa Wellness en Beauty Center van Alkmaar. Pedicure en Voet Scrub Massage in Alkmaar. Thai Massage Spa Wellness en Beauty Center van Alkmaar. Zout Therapie Massage in Alkmaar. Gezicht Spa en Massage.
Massage in Haarlem-Noord Urban Flow.
Massage op locatie. Urban Flow biedt ook stoelmassages op locatie aan. Dit kan zijn als bedrijfsevenement, op een feest, maar ook gewoon thuis. Informeer naar onze tarieven. Een afspraak maken of meer info? Bel of mail naar: 06 51863172 / info@urban-flow.nl. Leave this field empty if you're' human.: Judith Leysterstraat 54 2023 EH Haarlem.
chinese massagesalons massage in haarlem duo massage haarlem.
duo massage haarlem. Massagepraktijk Jonate Haarlem Massagesalon in Schalkwijk, Haarlem Treatwell. In haar professionele praktijk op de Waddenstraat in Haarlem geeft zij persoonlijke professionele massages gericht op ontspanning en het verminderen/verwijderen van pijnklachten. Denk aan een ontspanningsmassage, ayurvedische massage of triggerpoint massage.

Contacteer ons