Zoeken naar duo massage

duo massage
DUO massage Adijo Wellness.
Deze pakking is zeer geschikt bij geïrriteerde huid. Als aanvulling een gezichtsbehandeling van een uur reinigen, scrubben, pakking en massage. Omdat er bij een DUO massage gewerkt wordt met 2 masseurs is het aan te raden om tijdig te reserveren.
Wellnessmassage Prinsenbeek.
U kunt vooraf met ons speciale afspraken maken, zoals het serveren van champagne, en/of een verse fruitsalade, luxe hapjes of een heerlijke cocktail. Heeft u een ander leuk idee, laat het ons weten en wij zorgen ervoor. 60 MINUTEN 10000., 90 MINUTEN 15000., Totale duo massage.
Duo-massage in Noord-Brabant: Boek direct online! Treatwell.
Relaxed Genieten 2 personen. DUO massagearrangement platina. Relaxed Genieten Arrangement 2 personen. 1 u 15 min. Toon alle services. QoQo Massage Eindhoven. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage aan de Willemstraat in Eindhoven traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.
Duo massage behandelingen Drenthe Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud Zuidwolde Drenthe.
Duo massage behandelingen Drenthe. Duo massage behandelingen Drenthe. Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud ligt verscholen in de Drentse bossen, net op de grens van Overijssel en Drenthe in het kleine dorpje Zuidwolde. Het is een heerlijke, rustige locatie waar u gratis en voor de deur kunt parkeren.
Duo Massage Hilversum massage voor koppels 06-52084144Centrum Eén Al gezondheidscentrum Hilversum.
De duo massage. Tijdens de duo massage, ontvangen jullie allebei een massage op hetzelfde moment, in dezelfde kamer van twee verschillende masseurs. De duo massage biedt veel van dezelfde voordelen als andere vormen van massage, maar met enkele toegevoegde bonussen.
Wellness Toren Assen Massages en pedicures met uniek uitzicht!
Met dit weer zijn we allemaal wel toe aan een warme massage! Daarom betaal je deze maand bij De Wellness Toren Assen geen 99, maar 89, voor een duo hotstonemassage. Een bamboe massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.
Duo-massage in Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Naast de Thaise massages geven ze bij Thai Malay trouwens ook heerlijke ontspannings, hot stone, kruidenstempel en stoelmassages én kun je hier terecht voor hand, voet en gezichtsbehandelingen. De salon heeft ruime openingstijden en werkt met producten van Holland Barrett. DUO Thaise traditionele massage.
Massagepraktijk Estas Eindhoven Duo massage Eindhoven.
Dat kan bij een duo massage: 2 mensen, 2 massagetafels, 2 masseurs in een ruimte een onvergetelijke ervaring! Voor dit arrangement zijn rustgevende massagetechnieken samengevoegd tot een massage die totale ontspanning brengt, in een aangename sfeer van veiligheid en respect, met veel liefdevolle en persoonlijke aandacht.
Duo Massage Wellness Rijswijk.
Wat is een Duo Massage? Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer met twee massagetafels. U geniet niet alleen, maar uw partner geniet gelijktijdig. Een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zon zalige duo massage.

Contacteer ons