Resultaten voor duo massage rotterdam

duo massage rotterdam
Duo-massage in Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
You have free access to the sauna and swimming pool when you book one of the beauty treatments. DUO Amrath Cosmetics Visual Sense facial relax massage. Bespaar 20% 56. DUO Amrath Cosmetics Release massage back, neck and shoulders. Bespaar 20% 64.
Page Not Found Miu-Miu Wellness.
Deze massage is met name geschikt voor mensen die vaak hoofdpijnen ervaren. Uw hoofdhuid haren en nek worden intensief gemasseerd. Op uw gezicht zullen verschillende, aanvankelijk pijnlijke punten, met vingerdruk gepuncteerd worden waardoor meridiaan lijnen heropend worden en er een betere balans komt in de verdeling van opgehoopte spanningen.
Fitsolution Massage Company Uw Massagesalon in Rotterdam!
Massage is het heelkundig behandelen van de spieren om zo de spanning en spierstijfheid te verminderen. Lichaamspakkingen geven het hele lichaam een opkikker. Deze speciale behandelingen verstevigen de huid en geven nieuwe energie. U kunt bij ons terecht voor verschillende arrangementen. Boek in Grand Hotel Ter Duin.: Boek nu: Rotterdam.
Duo Massage.
De tarieven van de verschillende behandelingen kun je vinden in de tarievenlijst. Mocht je vragen hebben over de Duo Massage, aarzel dan niet en neem contact op! Massagepraktijk Schoonhoven Lekdijk-West 89 2871 MN Schoonhoven tel: 06-1098 0206. KvK te Rotterdam: 56749716 BTWnr: NL132854028B01.
Duo Massage Massagesalon Double Diamond Rotterdam.
Een duo massage bij Double Diamond stelt jullie in staat om samen te ontspannen. Double time door brengen met je partner, midden in het hart van Rotterdam, samen duikt u diep de ontspanning in en dat verhoogt voor beiden de vreugde, tenslotte maakt geluk ons heel mooi.
YOMABE Stem en Lichaamswerk in Rotterdam Alle aanbiedingen op een rij.
Achterhaven 35, 3024 RB Rotterdam. Toon op kaart. In mijn werkwijze integreer ik yoga, stemwerk en massage. Drie prachtige middelen naar lichaamsvrijheid, authenticiteit en zelfrealisatie. Ik heb deze middelen samengebracht in Yomabe. Een plek voor ontspanning en reflectie, voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
Jivan's' Massage.
de beste keuze voor uw massage. Jivans Massage is een rustige plek in het centrum van Rotterdam, waar u kunt ontspannen met de hulp van onze professionals. We bieden workshops, cadeaubonnen, duo massages en massage op locatie aan dus er is voor elk wat wils!
QoQo Massage Nek Schouder Rugmassage.
Laan op Zuid Rotterdam. Prins Alexander Rotterdam. 10 geboden van QoQo. Nek Schouder Rugmassage. Manicure en pedicure. Nek Schouder Rugmassage. De nek-schouder-rugmassage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. Wanneer kies je voor deze massage: bij veel klachten en spierpijn aan de nek, schouders en rug.
Actief vergaderen Hotel Rotterdam Nieuwerkerk.
Massage 30 minuten. Prijs 6000, p.p. ACTIE Spa pedicure, 20 minuten. Deze is aansluitend los bij te boeken bij een duo-arrangement. Los sauna, 60 minuten 1000., Deze is aansluitend los bij te boeken bij alle behandelingen. Wij adviseren u een behandeling van tevoren te reserveren, dit kan per e-mail naar info@nieuwerkerk.valk.nl of telefonisch via 0180-321103. Let op: dit betreft een aanvraag en is te allen tijde op basis van beschikbaarheid. Bovenstaande prijzen zijn per persoon. search Valk Exclusief Account. Na ieder verblijf spaart u automatisch korting. Beheer uw reserveringen. E-mailadres of wachtwoord is onjuist. Inloggen Wachtwoord vergeten? Login met Facebook. Uw ValkLoyal saldo. Wanneer u een ValkLoyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. Boek een kamer. Boek een last minute. Boek een arrangement. Reserveer in het restaurant. Een zaal reserveren. Hotel Rotterdam Nieuwerkerk.

Contacteer ons