Op zoek naar duo massage rotterdam?

duo massage rotterdam
Duo-massage in de buurt van Rotterdam Centrum, Rotterdam Treatwell.
4.8 484 reviews. Jivan's' Massage in het centrum van Rotterdam biedt verschillende ontspannende massages aan. Persoonlijke aandacht en een goed gevoel staan hier centraal. Eigenaar Rajiv heeft een achtergrond in dans, fysiotherapie en is ontwikkelaar van het massage-curriculum bij het NCOI.
QoQo Massage Prijzen.
Laan op Zuid Rotterdam. Prins Alexander Rotterdam. 10 geboden van QoQo. Nek Schouder Rugmassage. Manicure en pedicure. Full body massage. Bovenstaande prijzen gelden voor onze professionele masseurs. Voor een massage door één van onze specialisten vragen we een extra bijdrage van 10 per uur massage.
Goedkope massage in Rotterdam: Fantastische aanbiedingen tot 70% op massages in Rotterdam GROUPON.nl.
In Rotterdam een massage ondergaan is even een moment van wellness ontspanning buiten het drukke stadsleven.h3Kortingsbon voor massage in Rotterdam/h3Groupon biedt u vandaag een aantrekkelijke kortingsbon aan! Boek nu een massage in Rotterdam met de kortingsbon om even heerlijk bij te komen of gewoon te ontspannen.
Jivan's' Massage.
de beste keuze voor uw massage. Jivans Massage is een rustige plek in het centrum van Rotterdam, waar u kunt ontspannen met de hulp van onze professionals. We bieden workshops, cadeaubonnen, duo massages en massage op locatie aan dus er is voor elk wat wils!
Duo massage/ Rotterdam Overschie/Groen Wellness.
Telefoon 06 19977486 Burgemeester Baumannlaan 110A. Geniet samen van een heerlijke duo massage. Kom samen met je vriend of vriendin en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage. Tegelijk in één ruimte gemasseerd worden, met zachte muziek op de achtergrond is een ware beleving.
Massagepraktijk/ Rotterdam Overschie/Groen Wellness Duo massage / beautybehandeling.
Telefoon 06 19977486 Burgemeester Baumannlaan 110A. Duo massage / beautybehandeling met High Tea. Samen genieten van een massage / beautybehandeling bij Groen wellness en Centifolia beautysalon. Wij hebben twee behandeltafels zodat je met je vriend, vriendin, moeder of dochter kan genieten van een heerlijke ontspannende massage en/of schoonheidsbehandeling.
Nova Massage Wellness.
Meer achtergrond informatie. Voor het onderdeel massage, dat is opgenomen in de opleiding voor schoonheidsspecialiste, ben ik in 2012 cum laude geslaagd. Ik heb jaren gewerkt voor een gerenomeerd massageketen in Rotterdam, waarna het tijd was om mijn eigen Massage en Wellness centre te openen.
Home Massagestudio Los.
U kunt bij ons voor diverse massages terecht. Denk hierbij aan: sportmassage, stoelmassage, klassieke ontspanningsmassage, hotstone massage, hoofdmassage / schoudersmassage en nekmassage, intuitieve massage, duo massage, hoofdmassage / voetmassage met scrub behandeling, bamboe roller massage en een massage aan huis.
Duo-massage in de buurt van Rotterdam Treatwell.
Kom langs en ervaar het zelf! Nek, schouder en rugmassage DUO. 30 min 2 u. Toon alle services. 4.8 484 reviews. Jivan's' Massage in het centrum van Rotterdam biedt verschillende ontspannende massages aan. Persoonlijke aandacht en een goed gevoel staan hier centraal.

Contacteer ons