Meer resultaten voor duo massage aanbieding

duo massage aanbieding
Goedkope massage in Enschede: Spaar nu tot 70% op massages in Enschede GROUPON.nl.
Met de kortingsbonnen kunt u voor een heerlijke massage in Enschede terecht! In Enschede wordt de massage uitgevoerd door evaren masseurs, die rekening houden met uw probleem zones, zoals nek en schouders. De geurende oliën geven u een gevoel van luxe die uw zintuigen kalmeert.
Duo Massage Wellness Rijswijk.
Wat is een Duo Massage? Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer met twee massagetafels. U geniet niet alleen, maar uw partner geniet gelijktijdig. Een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zon zalige duo massage.
DuoFun, DuoRelaxtime, DuoMooi! de Bronsbergen.
Diner en Beleef aanbieding. Home / Nieuws / DuoFun, DuoRelaxtime, DuoMooi! DuoFun, DuoRelaxtime, DuoMooi! Even lekker een wellness/relax momentje voor jezelf, maar dan samen! Het mogelijk is om een behandeling samen te nemen? En niet één behandeling, maar ELKE behandeling! Gezellig en relaxed met zijn tweetjes; DuoFun, DuoRelaxtime, DuoMooi! De ervaringen zijn knetters! Een zogenoemde duo behandeling, wat houdt dat nou precies in? De duo behandeling is mogelijk met elke behandeling. Van een hamam, een massage tot aan een gezichtsbehandeling.
Duo Massage Hilversum massage voor koppels 06-52084144Centrum Eén Al gezondheidscentrum Hilversum.
De duo massage. Tijdens de duo massage, ontvangen jullie allebei een massage op hetzelfde moment, in dezelfde kamer van twee verschillende masseurs. De duo massage biedt veel van dezelfde voordelen als andere vormen van massage, maar met enkele toegevoegde bonussen.
Duo-massage in Nederland: Boek direct online! Treatwell.
Het team ontvangt je hartelijk, is professioneel en voert elke behandeling met zorg, kwaliteit en aandacht uit. Duo traditionele Balinese massage. 30 min 1 u. Duo balancing pressure massage. 30 min 1 u. Duo hot stone massage. Toon alle services.
Duo-massage.
Bij een Duo-massage, side by side, maak je beide een keuze uit ons massage-menu. Dat kan de dezelfde massage zijn, maar dat hoeft niet, elke combinatie is mogelijk! Wij zorgen er voor dat je in dezelfde ruimte wordt gemasseerd zodat je samen kunt genieten van een ontspannende behandeling.
Duo-massage in Noord-Brabant: Boek direct online! Treatwell.
Relaxed Genieten 2 personen. DUO massagearrangement platina. Relaxed Genieten Arrangement 2 personen. 1 u 15 min. Toon alle services. QoQo Massage Eindhoven. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage aan de Willemstraat in Eindhoven traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.
Duo-massage 60 min, leuk voor Valentijn! 49 Marktplaats Aanbieding.
De massage van 60 minuten die u beiden ondergaat is een heerlijke rug, hoofd schouders en nekmassage. Vooraf kunt u aangeven waar u aandachtspunten liggen, de masseuse houdt hier rekening mee. Na afloop voelt u zich gegarandeerd van top tot teen ontspannen! Kwaliteit is het beleid. Beauty Center Eye for you is gevestigd in De Meern, bij Utrecht. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Eye for you werkt onder het credo Kwaliteit is ons beleid, dit ziet u dan ook terug in de behandelingen; oog voor de wensen van de klant en u verlaat niet de zaak zonder een tevreden gevoel! Deze duo-massage is een heerlijk en zeer ontspannen uitje voor u samen. En de prijs is slechts 49! Beauty Academy Eye for You. 3454 PN De Meern, Utrecht. Nooit meer een aanbieding missen?
DUO Massage 55 min Sauna van Egmond.
Deze kadobon is uitsluitend in te leveren bij Sauna van Egmond en is 5 jaar geldig. Bekijk in onze winkel. Kadobon DUO Massage. De DUO Massage is een massage om met zijn tweeën een volledige lichaamsmassage te ondergaan in dezelfde ruimte en op hetzelfde tijdstip.

Contacteer ons