Resultaten voor massage duo behandeling

massage duo behandeling
Wellness Toren Assen Massages en pedicures met uniek uitzicht!
Zowel enkel als duo massages. Ook voor een pedicure behandeling kunt u bij ons terecht. Tevens bieden wij vanaf heden ook de sacred nature massage van comfortzone. Welke massage of wellness behandeling u ook kiest, ontspannen zult u zeker! De massages die wij aanbieden zijn: aromatherapie massage, kruidenstempelmassage, bamboe massage, Indische massage en nog veel meer.
Relax in de wellness goed voor lichaam en geest Preston Palace.
Ideaal voor een vriendinnendag, moeder-dochterdag of een welverdiende relaxdag met uw partner. Tijdens het Duo Wellnessarrangement geniet u samen van een ontspanningsmassage of hotstone massage van 30 minuten. Tevens mag u gebruik maken van de faciliteiten in de Wellness. In de duo behandelruimte, ondergaat u samen een aangename behandeling.
Massagesalon Pure Massages IJzendijke.
Stress, spanning op de spieren of een gebrek aan energie kan verholpen worden met deze massage. Natuurlijk is een ontspanningsmassage ook gewoon bedoeld om jezelf een heerlijke ontspanning te gunnen. Het is bij een ontspanningsmassage ook mogelijk een extra kwartier hand, voet of gezichtsmassage bij te boeken. On-Line afspraak maken. Pure Duo behandeling.
Spa Beauty Zwembad Scheveningen Den Haag Amrâth Kurhaus.
Wanneer u niet in het hotel verblijft zijn de faciliteiten vrij toegankelijk in combinatie met een massage of een andere behandeling. Samen genieten van een massage of facial? Dat kan in onze duobehandelkamer! Ook aan de handen en voeten is gedacht; die verdienen hun aandacht in onze manicure en pedicuresalon.
Duo behandelingen Sanadome Hotel Spa Nijmegen.
Fotos en film. Samen genieten is samen een behandeling ondergaan in een van onze prachtige duo salons. In één ruimte wordt u beide behandeld door één schoonheidsspecialiste. Mocht u andere behandelingen in een duo ruimte willen ondergaan kunt u dat altijd bij uw reservering aangeven.
Duo-behandeling Sus zo Huidverzorging en Wellness.
Tijdens de behandeling wordt er bekeken welke producten het beste bij uw huid passen. De behandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype en waar mogelijk op uw persoonlijke wensen. Wilt u meer informatie over de duo behandeling of meteen een afspraak maken?
Massage voor twee personen Bekijk onze Duo Massages Ontspan Me.
Heb je een voorkeur voor een andere behandeling als duo, neem dan contact op met ons. We denken graag mee in mogelijkheden. Gezonde en mooie huid. Heerlijk tijd voor zijn tweeën. Leuk om cadeau te geven. Reserveer een duo massage Massage voor twee personen.
Aanbieding duobehandelingHanneke Ontspanning Verzorging.
Samen met je schoonmoeder, partner, schoonzus of nicht naar ons instituut voor een heerlijke gezichtsbehandeling of massage? Doordat wij over een ruimte beschikken met twee behandelstoelen, kunnen jullie heerlijk samen genieten van een ontspannende beautybehandeling. Ideaal om één keer in de zo veel tijd er samen even uit te zijn of om te combineren met een bezoekje aan het centrum van Beverwijk. Vrijwel elke behandeling in ons instituut is als duobehandeling te boeken.
Duo-massage in Nederland: Boek direct online! Treatwell.
Het team ontvangt je hartelijk, is professioneel en voert elke behandeling met zorg, kwaliteit en aandacht uit. Duo traditionele Balinese massage. 30 min 1 u. Duo balancing pressure massage. 30 min 1 u. Duo hot stone massage. Toon alle services.

Contacteer ons